کتاب فلسفه سیاست؛ دربارهی برده داری با بازنگری در تعریف فلسفه ی دین و فلسفه سیاست مشخص می کند که طبق متون ، غرض از ارسال دین الهی، تعیین سیاست مردم است.
همچنین در این کتاب مشخص می شود که دعوای فعلی و رایج بین دلیل عقلی و نقلی، بی مبناست و دلایل بهتری برای تعارض این دو می توان مطرح کرد، بدون آنکه به متون وحیانی و علوم تجربی آسیبی برسد.
سپس با تبیین جایگاه عقل و نیاز آن به دین، حتی در صورت کامل بودن عقل، به بررسی مسأله ی حسن و قبح عقلی و شرعی می پردازد.
همه ی این مسائل برای فهم صحیح مسأله ی برده داری در اسلام لازم است. با این مقدمات روشن می شود که مردم تصور صحیحی از برده داری ندارند و امروزه نیاز به آن در جامعه احساس می شود. دلایل توجیه کنندگان برده داری در اسلام نیز نقد و بررسی می شود.
سعید اکرامی نویسنده ی کتاب فلسفه سیاست؛ دربارهی برده داری و متولد 1372 ست. او فارغ التحصیل ارشد مهندسی هسته ای و علاقه مند به تحقیق در علوم پایه، فلسفه، فلسفه فیزیک و تفسیر قرآن است.کتاب فلسفه سیاست؛ دربارهی برده داری اولین کتاب این نویسنده تو قلم است.
تحقق فلسفه اسلامی در جامعه مسلمانان عبارت است از تحقق فلسفه سیاست اسلامی و آن نیز به کشف مبانی نظری فلسفه سیاست اسلامی از طریق تفکر و تعلق در فعل الهی و تطبیق آن با مبانی عملی فلسفه سیاست اسلامی از طریق تفکر و تعقل در قول الهی وابسته است. تحقیق پیش رو کوششی پیرامون فهم مبانی نظری و عملی موضوع «بردگی و آزادگی بشر» از طریق تفکر و تعقل در فعل و قول الهی و دفاع از ساحت این دو است. آنچه نگارنده را به تحقیق پیرامون این موضوع واداشت، ایمان به حکیمانه بودن فعل و قول الهی و عبث و بلاموضوع نبودن طرح مسأله «برده داری» در قرآن کریم است. فهم مبانی این موضوع را مدیون کتاب سیاست جناب ارسطو و مدیون شرح جناب آقای دکتر مهدی قوام صفری از آثار جناب ارسطو هستم.همچنین باید از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بابت نرم افزارهای جامع الاحادیث، نورالسیره و مرکز مجلات تخصصی نور آن بابت خدمات کم نظیرشان در راستای تسهیل پژوهش تشکر کنم.