مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران خبر از آغاز طرح پاییزه کتاب 99 از پنجم آبان ماه داد.
ایوب دهقانکار عنوان کرد: با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طرح پاییزه کتاب 99 از روز دوشنبه مورخ 5 آبان ماه الی دوشنبه 12 آبان ماه به مدت هشت روز در کتابفروشی های عضو طرح در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی در ادامه گفت: این دوره از طرح فصلی کتاب، پانزدهمین دوره از توزیع یارانه کتاب است که به زودی برگزار خواهد شد. سقف مجاز خرید برای هر خریدار در این دوره افزایش 25 درصدی خواهد داشت. خریداران می توانند تا سقف 200 هزار تومان کتاب خریداری کنند.
مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات تهران بیان کرد: ویروس عالمگیر کرونا باعث آسیب به کتابفروشان و ناشران شده است. از این رو ما امدواریم که بتوانیم با اجرای طرح های فصلی کتابفروشی ها را رونق داده و مردم را به تهیه کتاب ترغیب کنیم تا بتوانند با هزینه کمتر کتاب های مورد علاقه خود را تهیه کنند.
پیش از این نیز در دوره کرونا طرح های فصلی کتاب برگزار شده بود و بسیاری از کتابفروشی ها در شهرهای مختلف در آن شرکت کرده بودند که شهر تهران با بیشترین مشارکت در صدر فهرست مشارکت قرار گرفته است. تا کنون در اغلب شهرهای کشور استقبال خوبی از این طرح های فصلی صورت گرفته است.
طرح پاییزه کتاب در ماه آبان و به مدت هشت روز اجرا در سراسر کشور خواهد شد. کتابفروشی هایی که علاقه دارند در این طرح شرکت کنند، می توانند از طریق سایت خانه کتاب اقدام به ثبت نام در این طرح کرده و کتاب های خود را با تخفیف به خریداران عرضه کنند.