یک کتابفروشی در شهر ناپول ایتالیا کتاب های رایگان به نیازمندان اهدا می کند.
ویروس کرونا و پیامدهای ناشی از آن میزان همبستگی افراد برای غلبه بر این ویروس ناخوانده و منحوس را در سراسر جهان افزایش داده است. یکی از کتاب فروشی های ایتالیا نیز با اهدای کتاب های رایگان به افراد نیازمند، این همبستگی را به بهترین شکل به نمایش گذاشته است.
مقابل این کتابفروشی یک سبد حاوی کتاب قرار داده شده که بر روی آن نوشته شده است: اجازه دهید افرادی که نمی توانند بخرند بردارند. کتاب های داخل این سبد شامل آثار کلاسیک مانند جین ایر و آثار دیگری همچون کتاب های استفن کینگ، استفانی مایر و نیز کتاب های النا فرانته است.
صاحب این کتابفروشی ایتالیا این کار را از ابتدای شیوع کرونا آغاز کرده است و معتقد است که دلیلی برای متوقف کردن آن وجود ندارد. تا به امروز حدود 200 پیام تشکر در سبد کتاب های رایگان این کتابفروشی ایتالیایی گذاشته شده و صاحب این کتابفروشی به ستاره ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در محله خود تبدیل شده است.
ماری اوری، سرکنسولگری ایالت متحده ناپلی در این کتابفروشی حضور پیدا کرده و این اقدام را تحسین کرد. او در این باره عنوان کرد: در حال گذراندن روزهایی هستیم که مردم اوضاع اقتصادی مناسبی نداشته و در بحران به سر می برند و هر حرکتی برای نشان دادن همبستگی ضروری و حیاتی می باشد. قرار دادن کتاب برای نیازمندان نیز یکی از این موارد است که میزان همبستگی مردم در این شرایط دشوار را نشان می دهد.
۰۴-۰۸-۱۴۰۱
سلام خسته نباشید نیازمند کتاب هستم کجا تهیه کنم رایگان ؟
پاسخ : آدمین
سلام اگر موسسه یا مجموعه خاضی هستید با موسسه تماس بگیرید راهنماییتون میکنن. 66492504 - 66492402