نمایشگاه بین المللی کتاب عربی ترکیه از بیست و هشتم سپتامبر در استامبول با حضور پانزده کشور درحال برگزاری می باشد. ایران نیز در این نمایشگاه حضور دارد.
نمایشگاه بین المللی کتاب عربی استامبول ترکیه که از 6 مهر ماه آغاز به کار کرده است در ارتباط با کتاب های عربی چاپ شده می باشد و بیش از دویست ناشر از کشورهای ترکیه، ایران، لبنان، عراق و سایر کشورهای دنیا به خصوص کشورهای عربی منطقه در آن حضور داشتند.
موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران نیز نماینده ایران در نمایشگاه بوده و آثار منتشر کرده خود به خصوص در ارتباط با اهل بیت را ارائه کرده است. در این دوره از نمایشگاه علاوه بر کتاب، کارگاه های تخصصی هنری و نمایشگاه های نقاشی نیز برگزار می شود.
همچنین گردهمایی و میزگردهایی نیز به منظور اشنایی بیشتر جوانان با آثار و زبان عربی نیز برگزار می گردد. انتظار میرود از این نمایشگاه که تا 9 روز ادامه دارد بیش از هفت هزار نفر بازدید به عمل آورند. اولین دوره این نمایشگاه در سال 2015 میلادی برگزار شده بود.