چاپ کتاب

انتشارات اندیشمند

زندگینامه و آثار منصور ضابطیان

منصور ضابطیان – زندگینامه

منصور ضابطیان روزنامه نگار، کارگردان، تهیه کننده، مجری رادیو و تلویزیون و نویسنده ایرانی است که در آذر ماه سال 1349 در تهران به دنیا آمد.

آغاز به کار در روزنامه و تلویزیون

منصور ضابطیان در تاریخ 7 آذر ماه سال 1349 در تهران به دنیا آمد. او پس از اینکه در سال 1369 کاردانی خود را در رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رساند رشته خود را تغییر داده و وارد رشته سینما شد.

ضابطیان کار حرفه ای خود را با روزنامه نگاری آغاز کرد و در مجلات و روزنامه هایی از جمله حیات نو، چلچراغ، گزارش فیلم و غیره مصاحبه ها و گزارش های مختلفی نوشت. او از سال 1378 کار در تلویزیون را آغاز کرد و در برنامه های مختلفی از جمله مردم ایران سلام، جغرافیای فریاد، فرش واژه، نقره، صد برگ و غیره به اجرا پرداخت. اما نقطه عطف کارهای تلویزیونی او برنامه رادیو هفت است که منصور ضابطیان به همراه محد صوفی کارگردانی و تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده دارند. این برنامه از تابستان سال 1389 آغاز شده و تا سال 1394 ادامه داشت و اکنون پس از گذشت حدودا 6 سال دوباره به تلویزیون بازگشته است. برنامه رادیو هفت که از شبکه آموزش پخش می شود همچون یک برنامه رادیو پر از داستان و قصه است که به همراه تصویر برای مخاطبین پخش می شود و در این سال ها که تلویزیون تعداد زیادی از مخاطبان خود را از دست داده است، نقطه قوتی برای این رسانه به حساب می آید.

سفر و آغاز نویسندگی

منصور ضابطیان توانایی خود را در نویسندگی نیز ثابت کرده است. کتاب های او اغلب در سبک سفرنامه بوده و حاصل مسافرت های او به نقاط مختلف دنیا می باشند. ضابطیان با قلم خوبی که دارد توانسته است تجربیات خود را از سفرهای مختلفی که داشته است با مخاطب به اشتراک بگذارد. او در اغلب سفرنامه های خود از عکس هایی که در طول سفر از مناطق مختلف برداشته است نیز استفاده کرده است که این تصاویر به مخاطب کمک می کنند تا تجسم بهتری از هر کشور و منطقه داشته باشد.

ضابطیان علاقه زیادی به سفر دارد و می گوید اگر ببینم کسی به جایی سفر کرده است که من تا به حال به آنجا نرفته حسرت می خورم و دلم می خواهد به تمام دنیا سفر کرده و از موقعیت هایی که دارم بهترین اسستفاده را بکنم. او در مورد نوشتن می گوید وقتی می نویسم احساس مفید بودن دارم و احساس می کنم کاری انجام داده ام.

سفرنامه های منصور ضابطیان

منصور ضابطیان تا به حال چندین جلد کتاب از خود به جای گذاشته است. اولین کتاب او به نام اگر یک سوسمار بودیم در سال 1385 توسط نشر آفتابگردان به چاپ رسید. آخرین اثر منتشر شده از او نیز کتاب سه رنگ با عنوان فرعی غذا نوشت های سفر اینالیا نام دارد که چند ماه پیش توسط نشر مثلث منتشر شد و حاصل سفر او به کشور ایتالیا است.

از دیگر کتاب های ضابطیان می توان به کتاب مارک و پلو، مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها، کتاب مارک دو پلو، مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها، کتاب سباستین، سفرنامه و عکس های کوبا، کتاب چای نعنا، سفرنامه ها و عکس های مراکش، کتاب موآ، سفرنامه و عکس های ویتنام و کتاب بی زمستان، مجموعه ای از سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان اشاره کرد. با مطالعه یکی از این سفرنامه ها بی شک به یکی از طرفداران کتاب های منصور ضابطیان تبدیل خواهید شد.

محبوب ترین کتاب ها
چا پ کتاب فرهنگ اصطلاحات عامیانه انگلیسی فارسی
نشر فرهنگ اصطلاحات عامیانه انگلیسی فارسی
عاشقانه های مردانه از هزاره‌های قبل از میلاد تا امروز
چاپ کتاب عاشقانه های مردانه از هزاره‌های قبل از میلاد تا امروز
وکیل خودت باش (راهنمای جامع مهاجرت به کانادا)
چاپ کتاب وکیل خودت باش (راهنمای جامع مهاجرت به کانادا)
کاربرد روش QFD در تلفیق پتنت‌ها و تکنولوژی‌ها
چاپ کتاب کاربرد روش QFD در تلفیق پتنت‌ها و تکنولوژی‌ها
پلی اتیلن مبانی طراحی و تکنولوژی‌های تولید
چاپ کتاب پلی اتیلن مبانی طراحی و تکنولوژی‌های تولید
مراقبت‌های ویژه قلب و عروق
چاپ کتاب مراقبت‌های ویژه قلب و عروق
آخرین اخبار
پرفروشترین کتاب
کتابِ کار مهارت‌های اضطرابی
کتابِ کار مهارت‌های اضطرابی
پربازدیدترین کتاب
روایت دارالخلافه
روایت دارالخلافه